Caneco ONE

Caneco ONE: Suita de software all-in-one pentru ingineria electrică

Caneco ONE este o suită software cuprinzătoare care își propune să răspundă tuturor nevoilor colaboratorilor în domeniul ingineriei electrice pentru a le permite să proiecteze, să opereze și să testeze instalațiile electrice.

Caneco ONE reunește un set de software interconectat care completează și interacționează între ele pentru a proiecta instalații de joasă și înaltă tensiune într-un model digital BIM, inclusiv rețele de infrastructură și iluminat public.

Caneco ONE propune principalele funcții de modelare, calcul și scheme 2D/3D pentru a oferi utilizatorilor toate instrumentele de care au nevoie pentru a gestiona un proiect complet.

De asemenea, permite comunicarea și colaborarea și asigură integritatea datelor pe tot parcursul implementării unui proiect BIM.

Funcționalități principale

Caneco ONE conține un set de software interconectat organizat în 3 categorii:

 

Modelare electrică BIM

Caneco ONE permite proiectarea unei instalații electrice în platformele  AutoCAD® și Revit®.

De asemenea, permite rutarea  automată a cablurilor, precum și dimensionarea canalului de cablu. Acesta asigură un schimb activ de date electrice între modelul digital și soluțiile noastre software de calcul și scheme.
În acest fel, păstrați instrumentul digital preferat (Revit® sau AutoCAD®) și comunicați cu alți participanți fără pierderi de informații; fie că sunt echipate cu unul sau cu alte unelte, fie cu o platformă IFC.

Calcul și dimensionare

Caneco ONE include mai multe pachete software pentru a efectua calcule automate, dimensionarea și selectarea echipamentelor de JT / IT. Aceste calcule utilizează cataloage complete ale producătorilor și sunt efectuate în conformitate cu standardele naționale și internaționale aplicabile în vigoare. Caneco ONE permite, de asemenea, un design automat al schemelor monofilare pentru instalațiile de jasă și înaltă tensiune, precum și un sinoptic de cablare pentru instalațiile de joasă tensiune.

CAD

Caneco ONE integrează platforma AutoCAD® OEM pentru a vă permite să creați planuri de implantare 2D/3D, diagrame, sinoptice de cablare și să furnizați documentația completă a proiectului.

O suită care servește muncii colaborative

Caneco ONE asigură integrarea continuă a datelor și partajarea unui principiu între toate părțile interesate din cadrul și din afara companiei dvs. Datorită software-ului interconectat, limitele software-ului dispar, iar integritatea datelor este garantată pe tot parcursul procesului colaborativ BIMelec. Comunicarea în cadrul proiectului devine “nemărginită” în cel mai bun sens al cuvântului. Munca în echipă și adevărata colaborare devin o realitate.
Vă determinați proiectele, determinați strategia și creați fluxuri de lucru noi pentru a crește eficiența și a optimiza instalările.

Beneficii & repere dintr-o privire

  • Aveți acces la toate proiectele,domeniile de aplicare și domeniile de responsabilitate,
  • Lucrați înmedii naționale și internaționale,
  • Toate instrumentele pentru digitalizare și strategiile BIMsunt în mâinile dvs.,
  • Îmbunătățiți calitatea studiilor dvs.,precum și proiectarea, implementarea și funcționarea proiectului dvs. Datele de livrare ale instalațiilor dumneavoastră sunt respectate,
  • Economisiți timp și bani, lucrați împreună mai eficient în proiect și astfel creșteți performanța pe plan intern și extern – datorită colaborării

Software inclus în Caneco ONE

Software CAD dedicat pentru calculul și dimensionarea instalațiilor electrice de Joasă Tensiune 

Software CAD dedicat pentru calculul și dimensionarea instalațiilor electrice de Medie și Înaltă tensiune

Software CAD dedicat pentru studiul și controlul selectivității prin curbe TCC

Aplicație Revit pentru designul și controlul unui model electric digital

Aplicație AutoCAD pentru proiectarea planurilor electrice în 2D sau 3D și rutarea automată a cablurilor

Scrie-ne!

Abonează-te la Newsletter!