Termeni si Conditii

  1. Proelectric SRL ofera acces liber la acest site. Sigurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii despre Proelectric SRLsi/sau produsele si serviciile comercializate de acesta. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
  2. Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de Proelectric SRL sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea prealabila.
  3. Copyright Proelectric SRL 2015. Toate drepturile sunt rezervate.
  4. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea Proelectric SRLsau a partenerilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterioara.
  5. Este politica noastra sa nu acceptam sau sa nu luam in consideratie orice alte idei sau materiale nesolicitate. Nu trimiteti niciodata nici un fel de astfel de material. Daca incalcati aceasta reglementare, ne rezervam dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi vor fi proprietatea noastra libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane; vom putea folosi aceste materile in orice scop, incluzand publicitatea, promotii, fara a fi obligati sa platim compensantii sau orice altfel de obligatii nimanui.
  6. Proelectric SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri sau invers, fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa. Am putea accepta unele legaturi, dar Proelectric SRL nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat. De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane neautorizate.
  7. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui Proelectric SRLsau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.
  8. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Proelectric SRL sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la info@proelectric.eu, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.
  9. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz Proelectric SRL nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca Proelectric SRL a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.
  10. Proelectric SRL nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe acest site. Utilizatorii pot gasi informatii detaliate contactandu-ne direct prin e-mail la info@proelectric.eu sau telefonic la numarul de telefon +40 762 691 265.
  11. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
  12. Proelectric SRL nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
  13. Proelectric SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe acest site.
 • Pentru orice alte probleme legate de functionarea site-ului ne puteti contacta la adresa info@proelectric.eu

Abonează-te la Newsletter!