Despre noi

Cropped view of data analysts using charts while developing software for computer systems
Cad Electric

Despre noi

CADelectric este un domeniu al firmei PROELECTRIC SRL din Târgu-Mureș, care se ocupă de distribuția în Romania de software CAD  pentru proiectare electrică, produse de IGE+XAO și ALPI din Franța.

În acest domeniu, Proelectric a devenit în timp una din cele mai importante companii de pe piaţa din România, având o reţea de clienţi și parteneri în toată ţara.

Companii de referinţă din industria construcţiilor de maşini, industria petrolieră, transporturi, instalaţii electrice, au devenit clienţii şi partenerii noştri, convinşi de calitatea produselor şi serviciilor oferite de firma noastră.

În anul 2005, compania noastră a încheiat un parteneriat cu Ministerul Educaţiei, donând peste 9000 de licenţe CADdy++ (acum SEE Electrical) către licee şi universităţi tehnice din România, ajutând astfel la dezvoltarea sistemului educaţional românesc în domeniul electric.

Valori

Filosofia noastră "Integritate, Transparenţă şi Profesionalism" ne-a condus încă de la început. Acestea sunt principiile pe care sunt bazate toate relaţiile noastre de afaceri.

Misiune

Misiunea noastră este să oferim clienţilor noştri cele mai bune soluţii în domeniul proiectării electrice asistate de calculator. De asemenea, dorim să adăugăm valoare in domeniile in care activăm.

Viziune

Viziunea noastră este să fim prima opţiune, cel mai de încredere furnizor pentru clienţii noştri, oferindu-le soluţii care să le îndeplinească şi să le depăşească aşeptările.

Pentru a putea face acest lucru, ne dorim să dezvoltăm şi să menţinem relaţii cu parteneri care împărtăşesc valori asemănătoare.

Abonează-te la Newsletter!