SEE Electrical

Detalii

Software CAD destinat creării cu ușurință a schemelor electrice

Intuitiv, ergonomic, flexibil, prietenos şi uşor de învăţat, SEE Electrical este conceput pe 3 nivele de complexitate care răspund tuturor nevoilor clienţilor.

Toate funcțiile și comenzile din See Electrical au fost concepute special pentru ingineria electrică, iar desenarea schemelor electrice nu a fost niciodată atât de simplă.

See Electrical este împărțit pe 3 nivele – Basic, Standard și Advanced – fiecare oferind o gamă de funcții adaptate nivelului de complexitate al proiectelor dumneavoastră.Prețurile sunt si ele diferite, adaptate fiecărui buget.Se poate trece foarte ușor de la un nivel de complexitate la altul, printr-un simplu upgrade al licenței.Urmăriți filmul de prezentare al softului pentru a descoperi funcțiile principale în 2 minute, și diferențele între cele trei niveluri, apoi descarcă versiunea de evaluare de 30 de zile.

Prezentare SEE Electrical

Comparație între nivele:Basic, Standard, Advanced

SEE Electrical Basic – Soluţia  ideală pentru firmele mici şi mijlocii. Numeroasele sale funcţii şi preţul atractiv îl fac o alegere excelentă, foarte accesibilă, pentru nevoile elementare în realizarea schemelor electrice simple.

 • SEE Electrical se integrează foarte uşor într-un mediu Windows existent.
 • Toate funcţiile şi comenzile SEE Electrical sunt uşor de utilizat şi sunt concepute pentru a uşura realizarea schemelor electrice. Interfaţa intuitivă permite utilizatorilor să devină foarte rapid productivi, cu minim de formare.
 • La fel ca în majoritatea aplicaţiilor Windows, utilizatorii pot personaliza uşor mediul de lucru.
 • Lucrul este uşurat prin funcţii uzuale de desen, adaptate nevoilor specifice de realizare a schemelor electrice. De exemplu, funcţia întindere elastică permite deplasarea simbolurilor orizontal sau vertical, păstrând conexiunile.
 • Se poate lucra în diferite proiecte simultan, copiind sau modificând părţi, dintr-un proiect în altul.
 • Biblioteca de simboluri conţine mii de simboluri standard (relee, contactoare, întrerupătoare, fuzibile, disjunctoare, instrumente de măsură, elemente de acţionare etc.) cât şi personalizabile de către utilizator, permiţând completarea schemelor cu elemente de acţionare hidraulice, pneumatice, încălzire sau climatizare. Simbolurile sunt foarte uşor de ales pe baza unui filtru

şi se pot previzualiza înainte de inserare.

 • Funcţii în timp real şi automate ajută la o imagine de ansamblu a datelor proiectului.
 • Pentru un document complet şi profesional, pot fi inserate în cartuşul schemelor electrice imagini în format BMP, JPEG şi PCX.
 • Se pot genera rapid rapoarte sumare, ca de exemplu cele de cuprins sau liste cu simboluri din proiect.
 • Realizarea paginilor standard cu informaţii generale este foarte uşoară, iar acest lucru nu necesită cunoştinţe deosebite.
 • Datorită interfeţei Microsoft ActiveX® integrate în software se pot importa documente din alte aplicaţii Windows (caiet de sarcini, tabele cu specificaţii de materiale…) în structura proiectului, astfel ca toate documentele unui proiect se găsesc în acelaşi loc.
 • Integrarea unei interfeţe DXF/DWG/DXB şi posibilitatea de a salva scheme electrice în format de arhivare Windows Meta File permit ca SEE ELECTRICAL să fie un sistem deschis.
 • Sunt de asemenea disponibile formate de export către sisteme de gestionare etichete de reperare Weidmüller şi altele.

SEE Electrical Standard – Soluţia intermediară oferă un raport optim între funcţiile disponibile şi preţ.

Incluzând toate funcţiile nivelului Basic, SEE Electrical – Standard oferă în plus o serie de funcţii automate care permit câştigarea de timp în realizarea şi actualizarea proiectelor, cataloage cu furnizori de  materiale şi generarea tuturor tipurilor de rapoarte (specificaţii de materiale, diagrame de conexiuni, jurnale de cabluri), eliberând proiectantul de munca de rutină şi furnizând o documentaţie riguroasă şi de foarte bună calitate.

 • Gestionarea completă a releelor, a contactelor, a referinţelor încrucişate, a contactelor auxiliare, numerotarea contactelor, permite evitarea greşelilor. Combinarea şi gestionarea referinţelor materialelor principale şi auxiliare permite tratarea tuturor configuraţiilor. Informaţiile sunt actualizate în timp real.
 • Generarea rapoartelor de materiale detaliate este foarte simplă datorită unei baze de date integrate, deschise. Această bază de date poate fi completată sau modificată manual. Este de asemenea posibilă importarea unui catalog furnizori în format EXCEL sau ECAD.
 • Numerotare automată a conductoarelor după diferite formate. Conexiunile pot fi orientate.
 • Editorul bazei de date permite modificarea informaţiilor pe fiecare component plecând de la o listă (Reper, Comentarii,…). Aceste modificări sunt imediat transmise pe schemele de bază. Este foarte uşoară filtrarea tuturor tipurilor de informaţii, ca de exemplu producătorul, pentru a selecta o referinţă a unui material.
 • Există o gestiune ierarhică de localizare şi funcţie.
 • De asemenea, sunt disponibile funcţii automate pentru gestionarea PLC-urilor. Schimbarea bi-direcţională între softurile de programare a PLC-urilor şi SEE Electrical permit importul/exportul listelor de intrări/ieşiri, comentarii, mnemonice, asigurând astfel coerenţa informaţiilor cât şi un considerabil câştig de timp.

SEE Electrical Advanced – Soluţia de nivel superior pentru proiecte complexe

Venind ca o completare a funcţiilor Basic şi Standard, SEE Electrical Advanced oferă şi mai multe posibilităţi şi supleţe în gestionarea unui proiect complex şi în automatizarea sarcinilor de rutină, plictisitoare şi generatoare de greşeli, reducând astfel la maxim timpul de elaborare a proiectelor

 • Datorită uneltelor de navigare simple din interiorul proiectului, utilizatorul poate găsi şi localiza rapid contactele unei bobine sau legăturile între ieşiri şi intrări.
 • Un generator automat pentru tipul de liste grafice permite utilizatorului să le personalizeze după nevoi.
 • Pentru a realiza proiecte mai mult sau mai putin asemănătoare, SEE Electrical Advanced pune la dispoziţie funcţii pentru generare automată de scheme. Acestea permit generarea proiectelor complete sau parţiale plecând de la date MICROSOFT EXCEL sau ACCES.
 • Toate editoarele de baze de date includ un număr important de posibilităţi de sortare şi filtrare. Aceasta permite, de exemplu, renumerotarea în totalitate a unui şir de cleme după o modificare.
 • Formatul de numerotare pentru adresele PLC-urilor a plăcilor de Intrări/Ieşiri pot fi pre-definite (hexadecimal, decimal sau octal), iar listele pot fi importate/ exportate în format EXCEL.
 • O funcţie cu adevărat utilă permite schimbarea şablonului paginii în între -gul proiect. Aceasta funcţie permite, de exemplu, personalizarea proiectelor similare dar destinate clienţilor diferiţi.
 • Posibilitatea de fuzionare între proiecte cu funcţii/localizări diferite permite mai multor utilizatori să lucreze simultan în acelaşi proiect.
 • Toate documentele proiectului pot fiselectate într-o listă de imprimare, permiţând astfel utilizatorului să imprime selectiv documentele.
 • Datorită uneltelor de gestionare a datelor de tip listă sau reper, SEE Electrical Advanced oferă o multitudine de posibilităţi de generare automată a repere-lor şi informaţiilor. În acest nivel sunt disponibile majoritatea metodelor de reperare.
Scrie-ne!

Abonează-te la Newsletter!